Archivo del sitio

Col.lectiva Transtorna: Trastornant la nit (Dimarts 31;18i30)

Imagen

Aquest pròxim dimarts, 30 d’abril, a les 18h30, en el CSOA La Fustería (C/ Josep Benlliure, 212), la Col.lectiva Transtorna us convida a totxs a passar una vesprada/nit de reflexió i depuració sobre  l’assetjament sexual en els carrers.

Comptarem amb una sessió de vídeos sobre la temàtica. Després debatrem i depurarem sensacions. Soparem  i gaudirem d’actuacions en directe.

SOM TOtXS RESPONSABLES PER CONSTRUIR UNA SOCIETAT LLIURE DE VIOLÈNCIES I AÇÒ PASSA PER RESPECTAR EL LLIURE TRÀNSIT DE CADA UNX.

PROGRAMACIÓ:
18H30 – PROJECCIÓ DE VÍDEOS SOBRE L’ASSETJAMENT SEXUAL DE CARRER
21H15 – SOPAR VEGÀ
22H – ACTUACIONS:
MITROFÁN Y LA BURBUJA IMMOBILIÀRIA
LAS PRIMAS DE RIESGO
Anuncios

Deja un comentario

abril 27, 2013 · 1:31 pm

Nous tallers:Graella Març (fins abril no tornarem a tindre meditació)

Imagen

Ací tenim la nova graella d’activitats!!! Els nous tallers que s’incoorporen son: Taller de teatre per xiketxs Dissabte de 11i30 a 13i30, Taller de pà els divendres a partir de les 19h i taller de Danceall els dimarts a les 20.
Per altra banda, hem fet una petita reestructuració en teles, de matí està el grup de treball de teles per al qual has d’enviar mail (volantins@hotmail.es) per assistir, així podrem confirmar que la gent del grup de treball estarà eixe dia allí.El taller de reconnexió funciona pel mateix sistema, cal avisar per correu electrònic, en aquest cas, “kalafusteria2.0@gmail.com”.
Per altra banda, els divendres a les 19h hi ha sessió d’entrenament lliure en teles i trapezi. Aquest taller al contrari que l’altre no caldra avisar i es de caràcter continu.

salutacions

Deja un comentario

marzo 4, 2013 · 4:14 pm

Projecció Diumenge 3 de Març a les 19. “El oro de las californias”

El Oro de Las Californias (2004) és un documental de Roberto Montero, el primer editat per la productora audiovisual Acontratiempo (taller d’imatges de la CGT), que dóna la paraula a l@s vecin@s de Las Californias en la seua llarga lluita contra la “vorágine” especuladora. Aquest barri madrileny, un reducte de cases xicotetes i naus industrials que fa frontera entre els districtes de Vallekas i Retir, està en plena remodelació urbanística.

Les velles edificacions són derrocades per a substituir-les per moderns i luxosos blocs de pisos, amb la consegüent expulsió dels seus anteriors habitants i la destrucció del seu teixit social i de les seues formes de vida. Si ben est processe capitalista d’enriquiment d’uns pocs en detriment de la vida de molts, és habitual -es reprodueix en quasi totes les ciutats i barris vells- no ho és la resposta que ha generat. Un dels principals encerts del documental és reflectir la singularitat de la proposta política i del treball d’un grup de veïns i veïnes que simultàniament des d’un centre social ocupat i des d’una associació de veïns s’han organitzat per a protestar, per a fer-se sentir i per a elaborar i defensar alternatives (des de la defensa dels espais autogestionats a la creació d’una cooperativa d’habitatges).

Deja un comentario

febrero 28, 2013 · 10:51 am

Projecció de Cabanyal z

La festa i projecció del capítol pilot de cabanyal z fou tot un èxit!!! Gracies a totxs els assistentxs!Mai hem vist tanta gent a l’espai! Ací vos deixem amb algunes fotos, tant de la projecció al solar com del Csoa La Fusteria.

Recordeu ke l’estrena online del capitol serà el 12 del 12 de 2012 a les 00i12 de la nit!

Esperem ke vos agraden, salut i compte amb els zombis!!!!ImagenImagenImagenImagen

Imagen

ImagenImagenImagenImagenImagenImagenImagenImagen

ImagenImagen

Deja un comentario

diciembre 3, 2012 · 4:47 pm

Disssabte 24 Festa pel tancament de Garonya-Tanquem cofrents

Imagen

El Csoa La fusteria cedirà pròximament (dissabte 24) l’espai a “Tanquem Cofrents” per a ke facen una jornada de celebració pel tancament de Garonya a més de difussió del seu projecte. Vós deixem ací l’informació.

La plataforma *Tanquem Cofrents organitza gratuïtament una Jornada de formació  per a activistes mediambientals  el Dia: 24 de novembre a les 10 h a La Casa Verda. (C/ Portal de la Valldigna 15-sota).

Després de la jornada, qui vullgua podrà vindre a compartir un paella vegana en el centre social autogestionat “La Fusteria” al barri del Cabanyal (C/ Jose Benlliure 212). Després de la sobretaula celebrarem en el mateix local una festa per celebrar el tancament de la central nuclear de *Garoña, amb música antinuclear, projecció de documentals, begudes i menjar a preus populars i amb un pastís molt especial. No fa falta anar a la jornada per participar després a la festa.

Ens veiem al Csoa La Fusteria el dissabte 24 a partir de les 14:00 al C/José Benlliure 212 al barri del cabanyal.

1 comentario

noviembre 22, 2012 · 11:49 pm

Tallers (noves incorporacions:teatre,teles i biodescodificació (5 de novembre)

Imagen

Com sabeu al Csoa La Fusteria estem ke no parem!!!!Vos tornem a informar dels tallers ja ke tenim noves incorporacions.Algunes per ja mateix, i d’altres per al 5 de Novembre. Este dilluns encetem ja el teatre (dilluns 19h) i teles ( Dilluns, Dimecres i Divendres a partir de les 12) h, i per a novembre tindrem “biodescodificació”.
A continuació vos deixem els horaris dels tallers.

teatre:
Dilluns a partir de les 19:00
S’ofereixen eines de teatre per:
-Un creixement personal.
-Donar eixida al nostre poder creatiu.
-Creure i crear des de l’essència que totx portem dins.
-Oferir el millor de nosaltrxs mateixos.

Material necessari:
-Persones disposades a compartir des de la seva essència.
-Roba còmoda.

Assistents:
-És necessari que siguem un mínim de 8 persones per començar a treballar i un màxim de totes les que l’espai permeta.
– Els diners no és un inconvenient,es la voluntat, per altra banda s’ofereix la possibilitat de l’intercanvi. (Si tens algun dubte sobre aquest tema posa’t en contacte amb mi via missatge o el dia que comença el taller allí parlem).

Teles: Dilluns, Dimecres i Divendres a partir de les 12:00

(Recomanable dur roba comoda i pantaló llarg per evitar raspadures)

Biodescodificació (a partir del 5 de Novembre, els dilluns de 17h a 18i30)

La Biodescodificació és una disciplina d’investigació que el seu objectiu és descobrir, trobar, identificar el sentit Biològic de la malaltia i descodificar-la. És l’art d’acompanyar a la persona a trobar l’emoció oculta, essencial (el ressentir) associada al símptoma que hi ha (la malaltia) per descodificar-la i així afavorir la curació mitjançant l’alliberament de l’emoció que hi ha en l’inconscient i transcendir aquesta emoció transformant-la.
La Biodescodificació pretén portar a la persona que es troba malalta al següent paradigma: Què és el que m’ha portat aquí? Per la Biodescodificació la malaltia no és estàtica ni prové de fora, és un procés que té un sentit i considera que és un programa biològic que dóna una resposta biològica (afecció d’un òrgan) a un conflicte que la ment no ha pogut resoldre.La Biodescodificació condueix a la persona que es troba malalta al següent paradigma: Què és el que m’ha portat fins a aquí? Para quin la meva biologia s’expressa d’aquesta manera?

Meditació Dimarts 17i45-18i45

Shiatsu Dimarts 10 a 12 i Dijous 18 a 20h

Chi-kung i Tai-chi Dimarts a les 19-20, Dijous 10-11

Dansa Dimecres de 18 a 19:30h

+info en kalafusteria2.0@gmail.com

1 comentario

octubre 22, 2012 · 10:45 am

Fotos de la paella vegeta amb globo de Elio (20d’ctubre)

Malgrat la pluja la paella vegeta al csoa La Fusteria fou tot un èxit, gracies a totxs per vindre i plenar de nou de vida i color l’espai. Gracies també al grup Globo de Elio per la seua col·laboració desinteressada

ImagenImagenImagenImagenImagenImagenImagen

ImagenImagen
Imagen

Deja un comentario

octubre 21, 2012 · 3:15 pm